Tel: 0343-594447
  E-mail: reizen@grieksegids.nl

Camping Simos Beach

Peloponnesos | Lakonia | Elafonisos
Camping Simos Beach

Camping Simos Beach - Lakonia - Elafonisos

De Simos-camping ligt op slechts 50 meter van het beroemdste strand van Elafonisos, Simos-strand. Daar zul je genieten van de verbluffende kleuren van de smaragdgroene zee en het fijne zand, met de zandduinen, uniek in Griekenland.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Camping Simos Beach

OVERZICHT

Zomergevoel en het mooiste strand in de Middellandse Zee zijn precies wat je nodig hebt voor je aardse paradijs ... want het dagelijkse leven is alledaags, neem de sprong en kom naar Simos Camping!

Welkom bij Simos camping!

De smaragdgroene zee van het Simos-strand, de unieke habitat en het kleurrijke eilandje Elafonisos! De Simos-camping ligt op slechts 50 meter van het beroemdste strand van Elafonisos, Simos-strand. Daar zul je genieten van de verbluffende kleuren van de smaragdgroene zee en het fijne zand, de zandduinen, uniek in Griekenland.

Simos Camping, om op een zorgeloze manier van uw vakantie te genieten, zorgt voor een hoge kwaliteit van de dienstverlening.  Er is ruimte voor tenten en campers. En dit alles op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand van Simos. Ook zijn er leuke bungalows met airco en eigen badkamer.

Simos strand Elafonisos
Het beroemdste strand van Elafonisos ligt op slechts 50 meter van de camping. Heb je ooit gedroomd van de verbluffende kleuren van de natuur, koraal en smaragdgroene tinten met goud en witte zandkorrels? Het strand van Simos is het handelsmerk van het eiland Elafonisos, dankzij de prachtige tinten, de kristalheldere zee, de natuurlijke zandduinen die een hoogte van 10 meter bereiken, de ongeëvenaarde schoonheid en de unieke combinatie van aarde en zee

Café - restaurant
In het café-restaurant (zelfbediening) kun je genieten van een ontbijt, lunch, diner of snack. De chef-kok bereidt zelfgemaakte gerechten met de nadruk op Griekse specialiteiten. Uiteraard staat de traditionele Griekse souvlaki op het menu! In het café serveren ze omeletten, verse broodjes, verschillende soorten gebak, pannenkoeken (zoet en hartig), ijs en andere delicatessen. Alle etenswaren kunnen voor je worden verpakt om mee te nemen!

Mini markt
In de Mini-markt vind je alle benodigdheden zoals fruit, groenten, zuivelproducten, brood, tabak, wasmiddelen, camping- en scheepsuitrusting, enz.

Bar
Op de camping is «Simos» Bar die na 22.00 uur open is en alcoholische dranken en cocktails biedt.

Huur een fiets
Simos Camping kan je voorzien van fietsen en alle benodigde apparatuur (helm, verlichting en sloten) om heerlijke fietstochten te ondernemen over Elafonisos. De gloednieuwe en goed onderhouden fietsen zijn voor iedereen beschikbaar tegen een dagelijkse vergoeding.

PLUSPUNTEN

 • De smaragdgroene zee van het Simos-strand.
 • Kleurrijk Elafonisos.
 • De Simos-camping ligt op slechts 50 meter van het beroemdste strand van Elafonisos.
 • Er is ruimte voor tenten en campers.
 • Op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand van Simos.
 • Leuke bungalows met airco en eigen badkamer.
 • Café-restaurant (zelfbediening).
 • Mini-markt.
 • Bar die na 22.00 uur open is en alcoholische dranken biedt.
 • Huur een fiets.

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

89

 Terugreis

 Hotel

 Vervoer

taxi: 999
auto: 0
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 0

Offerteaanvraag

Wegens grote drukte kunnen wij uw offerte helaas niet direct in behandeling nemen. Indien u ons een email met uw verzoek stuurt zullen wij die beantwoorden en aangeven wanneer u antwoord van ons kunt verwachten.

U kunt mailen naar reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen,
Jorgos Nikolidakis