Bungalow Camping Simos Beach

+ +

Peloponnesos | Lakonia | Elafonisos
Bungalow Camping Simos Beach

Bungalow Camping Simos Beach - Lakonia - Elafonisos

Huur een bungalow op de Simos-camping die op slechts 50 meter van het beroemdste strand van Elafonisos ligt, het Simos-strand. Daar zul je genieten van de verbluffende kleuren van de smaragdgroene zee en het fijne zand, met de zandduinen, uniek in Griekenland. Heerlijk genieten van zon zee en strand en met de huurauto kun je het zuidoosten van de Pelonnesos gaan verkennen. Of huur een fiets op de camping om heerlijke fietstochten te ondernemen over Elafonisos. Deze reis wordt verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, huurauto en verblijf.

ALBUM Bungalow Camping Simos Beach


Zomergevoel en het mooiste strand in de Middellandse Zee zijn precies wat je nodig hebt voor je aardse paradijs!

Welkom bij Simos camping!

Boek hier een leuke (basic) bungalow met airco en eigen badkamer op een top locatie bij het beroemde Simos/Elafonissos strand. Heerlijk genieten van zon zee en strand en met de huurauto kun je het zuidoosten van de Pelonnesos gaan verkennen. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje naar Monemvassia en Mystras gaan en naar het mooie plaatsje Gythio. Of huur een fiets op de camping om heerlijke fietstochten te ondernemen over Elafonisos.

Simos strand Elafonisos
De smaragdgroene zee van het Simos-strand, de unieke habitat en het kleurrijke eilandje Elafonisos! De Simos-camping ligt op slechts 50 meter van het beroemdste strand van Elafonisos, Simos-strand. Daar zul je genieten van de verbluffende kleuren van de smaragdgroene zee en het fijne zand, de zandduinen, uniek in Griekenland. Simos Camping, om op een zorgeloze manier van uw vakantie te genieten, zorgt voor een hoge kwaliteit van de dienstverlening.  Er is ook ruimte voor tenten en campers. En dit alles op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand van Simos.

Het beroemdste strand van Elafonisos ligt op slechts 50 meter van de camping. Heb je ooit gedroomd van de verbluffende kleuren van de natuur, koraal en smaragdgroene tinten met goud en witte zandkorrels? Het strand van Simos is het handelsmerk van het eiland Elafonisos, dankzij de prachtige tinten, de kristalheldere zee, de natuurlijke zandduinen die een hoogte van 10 meter bereiken, de ongeëvenaarde schoonheid en de unieke combinatie van aarde en zee

Café - restaurant
In het café-restaurant (zelfbediening) kun je genieten van een ontbijt, lunch, diner of snack. De chef-kok bereidt zelfgemaakte gerechten met de nadruk op Griekse specialiteiten. Uiteraard staat de traditionele Griekse souvlaki op het menu! In het café serveren ze omeletten, verse broodjes, verschillende soorten gebak, pannenkoeken (zoet en hartig), ijs en andere delicatessen. Alle etenswaren kunnen voor je worden verpakt om mee te nemen!

Mini markt
In de Mini-markt vind je alle benodigdheden zoals fruit, groenten, zuivelproducten, brood, tabak, wasmiddelen, camping- en scheepsuitrusting, enz.

Bar
Op de camping is «Simos» Bar die na 22.00 uur open is en alcoholische dranken en cocktails biedt.

Huur een fiets
Simos Camping kan je voorzien van fietsen en alle benodigde apparatuur (helm, verlichting en sloten) om heerlijke fietstochten te ondernemen over Elafonisos. De gloednieuwe en goed onderhouden fietsen zijn voor iedereen beschikbaar tegen een dagelijkse vergoeding.


 • Heb je nog vragen over deze vakantie? Bel 0343-218014 of mail naar info@grieksegidsreizen.nl
 • Deze vakantie kan gecombineerd worden met een verblijf op de Peloponnesos. (Op aanvraag)

 • De smaragdgroene zee van het Simos-strand.
 • Kleurrijk Elafonisos.
 • De Simos-camping ligt op slechts 50 meter van het beroemdste strand van Elafonisos.
 • Er is ruimte voor tenten en campers.
 • Op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand van Simos.
 • Leuke bungalows met airco en eigen badkamer.
 • Café-restaurant (zelfbediening).
 • Mini-markt.
 • Bar die na 22.00 uur open is en alcoholische dranken biedt.
 • Huur een fiets.

Kaart Bungalow Camping Simos Beach
Kaart / Plattegrond Bungalow Camping Simos Beach

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.