Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Camping Ionion Beach

Peloponnesos | Elia | Glyfa
Camping Ionion Beach

Camping Ionion Beach - Elia - Glyfa

Camping IONION BEACH biedt rijke schaduwplekken voor caravans, auto's en tenten. Omgeven door prachtige tuinen met kleurrijke bloemen en gelegen aan het strand biedt deze camping onvergetelijke gezinsvakanties! Er is een mooi zwembad, een restaurant en strandbar.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Camping Ionion Beach

OVERZICHT

Op 3,8 hectare is er 80 - 100 vierkante meter ruimte, natuurlijk gescheiden door struiken en bomen die rijke schaduw bieden voor caravans, auto's en tenten. Elektriciteit en water zijn aanwezig. Het zijn net kleine wijken, die deel uitmaken van een echt dorp, omgeven door weelderig groen. Omgeven door prachtige tuinen en gelegen aan het strand biedt deze camping onvergetelijke gezinsvakanties.

De doucheruimtes van IONION BEACH zijn verdeeld over drie gebouwen. Er is 24 uur per dag warm water beschikbaar voor douches, het wassen van kleding en gerechten. Er zijn ook wasserettes met munten beschikbaar en er is een volledig uitgeruste supermarkt.

Het gebied waar de campoing is gevestigd is prachtig. Ilia heeft een rijke historische achtergrond en heeft verschillende bezienswaardigheden, die garant staan voor onvergetelijke momenten. Bezoek het kasteel van Chlemoutsi en het Byzantijnse klooster van Vlacherna. Ontsnap aan kleine dagelijkse uitstapjes en bezoek het oude Olympia en het oude Ilida. Voor degenen die van de bergen houden, raden we aan de bergachtige regio's van Ilia te bezoeken. Vanuit Killini kun je een boot nemen en naar het prachtige eiland Zakynthos varen. Daarnaast kun je vanuit het gebied uitstapjes maken naar Kalavrita en andere plaatsen in de Peloponnesos.

Hoe het begon:

De Fligou-familie begon de IONION BEACH CAMPING 1979. Dat jaar kregen ze een vergunning om het terrein als een camping te exploiteren. Het jaar daarop begonnen ze met het verfijnen van het land, door bomen te planten en de eerste gebouwen te bouwen. Het land van IONION BEACH werd al in 1972 gekocht door de vader van Michael Fligos. Toen Michael Fligos het land overnam, werden in het gebied zowel aardappelen als watermeloenen verbouwd, evenals in de nabijgelegen gebieden. Dit was een lastige taak, omdat het zeewater de vegetatie niet hielp.

Op een dag in een kantine bracht een toerist hem op het idee om een ​​camping op het land te beginnen, daar het een ideale plek was. Op 11 juli 1982 begon de IONION BEACH CAMPING goed te lopen, terwijl er nog steeds voldoende ruimte was voor de aardappelen. Vanwege de opkomst van klanten hebben ze de aardappelen echter voorgoed achter zich gelaten.

In 1996 werd het zwembad opgezet, evenals de strandbar. Elk jaar verrassen ze de klanten weer met iets nieuws. Ze zijn trots op het grote aantal vaste gasten dat ze hebben - iets wat betekent dat de mensen graag bij hen zijn - een feit dat Campining Ionion Beach misschien wel de beste camping in Griekenland maakt!

PLUSPUNTEN

  • Rijke schaduwplekken voor caravans, auto's en tenten.
  • Omgeven door prachtige tuinen met kleurrijke bloemen.
  • Gelegen aan het strand.
  • Zwembad.
  • Restaurant.
  • Wasserettes met munten beschikbaar.
  • Volledig uitgeruste supermarkt.

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

83 79

 Terugreis

 Hotel

 Vervoer

taxi: 999
auto: 0
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 0

Offerteaanvraag

Wegens grote drukte kunnen wij uw offerte helaas niet direct in behandeling nemen. Indien u ons een email met uw verzoek stuurt zullen wij die beantwoorden en aangeven wanneer u antwoord van ons kunt verwachten.

U kunt mailen naar reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen,
Jorgos Nikolidakis