Tel: 0343-594447
  E-mail: reizen@grieksegids.nl

Camping Finikes

Camping Finikes

Camping Finikes - Finikounda - Messinia

Camping Finikes is gelegen aan de zuidwestelijke punt van de Peloponnesos, slechts twee kilometer ten westen van het pittoreske vissersdorpje Finikounda. Het is de ideale bestemming voor iedereen die graag zijn vakantie dicht bij de natuur en de zee wil doorbrengen.

ALBUM Camping Finikes

OVERZICHT

Camping Finikes is gelegen aan de zuidwestelijke punt van de Peloponnesos, slechts twee kilometer ten westen van het pittoreske vissersdorpje Finikounda. Het is de ideale bestemming voor iedereen die graag zijn vakantie dicht bij de natuur en de zee wil doorbrengen - de camping grenst aan een breed zandstrand - zonder modern comfort te missen.

Camping Finikes biedt 80 plaatsen voor tenten en caravans. Ook zijn er kamers voor twee tot zeven personen, met eigen badkamer, airconditioning, tv. 

Op de camping zijn 22 wc's  en 18 douches. Warm water is voorradig 24 uur per dag, er zijn ruime douchecellen.

Er is een restaurant met huisgemaakte maaltijden, een café-bar, een mini-markt, gratis wi-fi toegang en een speeltuin voor de kinderen.

Het campingrestaurant wordt gerund door de eigenaren van de camping en serveert huisgemaakte maaltijden tegen voordelige prijzen, met gebruik van altijd verse en seizoensgebonden producten.

Het gebied rond Finikounda biedt veel plaatsen om te zien! Er zijn archeologische vindplaatsen en excursiebestemmingen met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en al die stranden die beroemd zijn om hun blauwe en kristalheldere water. Het dorp Finikounda zelf werd gebouwd op een prachtig zandstrand en biedt alles om een onvergetelijke vakantie te verzekeren!

PLUSPUNTEN

 • Aan een breed zandstrand gelegen.
 • Gelegen op slechts twee kilometer ten westen van Finikounda.
 • 80 plaatsen voor tenten en caravans.
 • Kamers voor twee tot zeven personen, met eigen badkamer, airconditioning, tv. 
 • Warm water is voorradig 24 uur per dag, er zijn ruime douchecellen.
 • Er is een restaurant met huisgemaakte maaltijden,
 • Een café-bar en mini-markt.
 • Gratis wi-fi toegang
 • Speeltuin voor de kinderen.
 • Archeologische vindplaatsen en excursiebestemmingen in de buurt.

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

Offerteaanvraag