Camping Finikes

+ +

Peloponnesos | Messinia | Finikounda
Camping Finikes

Camping Finikes - Messinia - Finikounda

Camping Finikes is gelegen aan de zuidwestelijke punt van de Peloponnesos, slechts twee kilometer ten westen van het pittoreske vissersdorpje Finikounda. Het is de ideale bestemming voor iedereen die graag zijn vakantie dicht bij de natuur en de zee wil doorbrengen.

ALBUM Camping Finikes


Camping Finikes is gelegen aan de zuidwestelijke punt van de Peloponnesos, slechts twee kilometer ten westen van het pittoreske vissersdorpje Finikounda. Het is de ideale bestemming voor iedereen die graag zijn vakantie dicht bij de natuur en de zee wil doorbrengen - de camping grenst aan een breed zandstrand - zonder modern comfort te missen.

Camping Finikes biedt 80 plaatsen voor tenten en caravans. Ook zijn er kamers voor twee tot zeven personen, met eigen badkamer, airconditioning, tv. 

Op de camping zijn 22 wc's  en 18 douches. Warm water is voorradig 24 uur per dag, er zijn ruime douchecellen.

Er is een restaurant met huisgemaakte maaltijden, een café-bar, een mini-markt, gratis wi-fi toegang en een speeltuin voor de kinderen.

Het campingrestaurant wordt gerund door de eigenaren van de camping en serveert huisgemaakte maaltijden tegen voordelige prijzen, met gebruik van altijd verse en seizoensgebonden producten.

Het gebied rond Finikounda biedt veel plaatsen om te zien! Er zijn archeologische vindplaatsen en excursiebestemmingen met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en al die stranden die beroemd zijn om hun blauwe en kristalheldere water. Het dorp Finikounda zelf werd gebouwd op een prachtig zandstrand en biedt alles om een onvergetelijke vakantie te verzekeren!  • Aan een breed zandstrand gelegen.
  • Gelegen op slechts twee kilometer ten westen van Finikounda.
  • 80 plaatsen voor tenten en caravans.
  • Kamers voor twee tot zeven personen, met eigen badkamer, airconditioning, tv. 
  • Warm water is voorradig 24 uur per dag, er zijn ruime douchecellen.
  • Er is een restaurant met huisgemaakte maaltijden,
  • Een café-bar en mini-markt.
  • Gratis wi-fi toegang
  • Speeltuin voor de kinderen.
  • Archeologische vindplaatsen en excursiebestemmingen in de buurt.

Kaart Camping Finikes
Kaart / Plattegrond Camping Finikes

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.