Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Asteri Patmos

+ + +

Dodecanese | Patmos | Skala
Asteri Patmos

Asteri Patmos - Patmos - Skala

Asteri is een eenvoudig, maar goed familiehotel vlakbij Skala op Patmos. Het is een van de weinige voor gehandicapten toegankelijke hotels op Pátmos en kan soms worden volgeboekt door groepen met speciale interesses (yoga- of schildercursussen)


Asteri Hotel op Patmos kun je ook boeken als Eilandhop vakantie:


ALBUM Asteri Patmos

Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos Asteri Patmos

OVERZICHT

Hotel Asteri ligt in Skala, bij de buitenwijk Netia. Het ligt op de hellingen van een heuvel op het smalste punt van het eiland boven de baai van Merika en de baai van Skala, 800 meter van de haven van Skala. Asteri Hotel wordt uitstekend beheerd door de gebroeders Paschalidis, Stefanos en Giannis. De familie is bijzonder trots op zijn kleine fontein die omhoog spuit in het midden van een vulkanisch rotsblok, het centrale bassin volledig natuurlijk, precies zoals ze het op de berghelling vonden.

Kamers

Het hotel heeft 26 kamers, allen met airconditioning. De standaard tweepersoonskamers hebben kleinere koelkasten en balkons dan superieure tweepersoonskamers, hoewel alle kamers aan de achterkant van het gebouw ten minste hetzelfde prachtige uitzicht op zee hebben in westelijke richting naar het eiland Ikaría. Het is aan te raden om iets extra te betalen voor de superior kamers want die hebben modernere badkamers (inclusief marmeren wastafels), grotere balkons en haardrogers. Ook is er WIFI-beschikbaar.

Ontbijt

Ontbijt is uitgebreid continentaal met vleeswaren en kaas. De seizoensproducten van de familie (eieren, vijgen, tomaten) zijn prominent aanwezig. Ze maken ook hun eigen wijn (flessen beschikbaar voor gasten).

Geschikt voor mindervalieden

Het hotel beschikt over twee kamers op de begane grond, toegankelijk via de lobby. Deze hebben brede deuren plus een aangepast toilet en handgrepen in de badkamer.

 

BIJZONDERHEDEN

Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Kos, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht op Kos zult overnachten, dat kan ook gelden voor de terugreis. M.a.w. stel dat u ’s avonds op Kos aankomt, dan neemt u de volgende dag de boot naar Patmos. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat u ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat u een dag eerder met de boot van Patmos naar Kos vaart. Op Kos verblijft u in een nette 3* accommodatie.

PLUSPUNTEN

Afgelegen oase op een heuvel
Omgeven door roze bougainvillea pergola, allerlei bloemen en palmbomen
Een tuin die tijdens de eerste warme dagen van mei in kleur explodeert.
Heeft een grasveld en een kleine kapel
Voldoende parkeergelegenheid voor auto's of scooters

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.