Arsinoi Apartments

+ + +

Cycladen | Serifos | Chora Astypalaia
Arsinoi Apartments

Arsinoi Apartments - Serifos - Chora Astypalaia

Arsinoi Apartments is een bestaat uit 5 apartementen en ligt tussen chora en de haven.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Arsinoi Apartments

OVERZICHT

De apartementen zijn allemaal voorzien van airconditioning, badkamer, gratis wifi, flatscreen-tv, woonkamer, keukentje (voorzien van een Koelkast, oven, waterkoker, koffiezetapparaat en een kookplaat).

Kamers:

  • appartement met zeezicht.
  • studio appartement.
  • Studio appartement met zeezicht.

KAART - Arsinoi Apartments

Waar ligt Arsinoi Apartments?

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.